Nieuws

Non-Stick Schaar voor EPDM-rubber

De supersterke non-stick schaar combineert zeer scherpe messen met een duurzame anti-kleeflaag. Met de non-stick schaar van I.R.S-Btech knipt u moeiteloos door bitumen, of zelfklevende folies, en is geschikt voor het knippen door alle EPDM-rubber. De non-stick-technologie vermijdt dat er lijmresten, of bitumenresten, op de messen blijven plakken. De ergonomische handvaten zijn bedekt met een zachte anti-slip grip.


I.R.S-Btech is de trotse winnaar van de Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen zijn bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap. Het gaat om snelgroeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden.

De snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn een integraal onderdeel van ons economische landschap. De bedrijven opgenomen in de Trends Gazellen 2016 ranking zijn telkens sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun regio. De bedrijven worden gekozen uit drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote of grote ondernemingen. I.R.S-Btech is de trotse winnaar van de Trends Gazellen 2016, regio Antwerpen, in de categorie ‘grote onderneming’.


Bekijk hier het volledige persbericht.


Milieu-impact van platte daken

De Studie ‘Milieu-impact van platte daken” van het WTCB toont aan dat EPDM membranen goed scoren op vlak van milieubelasting. Carlisle EPDM beschikt over de bijkomende troef dat een nieuwe laag EPDM kan verlijmd worden op een bestaande EPDM-dakafdichting.


Bekijk hier het volledige persbericht.


Aquafon: NIEUWE actieve combi harsfilter

Leidingwater wordt duurder, grondwater wordt schaarser. Bedrijven en particulieren worden gestimuleerd om alternatieve, ecologische alternatieve te zoeken voor het stijgend waterverbruik. Het loont dan ook om gratis regenwater te gebruiken.

Om regenwater te filteren biedt I.R.S-Btech een NIEUWE actieve combi harsfilter voor. AQUAFON vormt een combinatie van een koolstof- met een fijnstoffilter, waarbij actieve hars de kleine partikels uit het water haalt.

Wenst u meer info, vraag naar AQUAFON bij uw I.R.S-Btech contactpersoon.

KLIK HIER voor meer info  »


Onze Nieuwe Websites


Resitrix Warranty


World Championship - Ironman - Hawaï 2014


Frederik Van Lierde wint 1/2 Triathlon Deinze 2014

1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km lopen stond op het programma, de favoriet Fredrik Van Lierde maakte terug zijn favorieten rol waar en won terug zoals vorig jaar deze 1/2 triatlon, zijn perfect voorbereiding voor de triatlon van Hawaï.

Bekijk hier het verslag.


RESITRIX-kwaliteitslabel

Het gloednieuw RESITRIX-kwaliteitslabel

RESITRIX warranty by I.R.S-Btech
RESITRIX-rollen beschikken over een gloednieuw kwaliteitslabel. Het kwaliteitslabel ‘warranty by I.R.S-Btech’ in combinatie met de correct gevolgde laatsingsinstructies vormen de waterdichte garantie voor een juiste uitvoering van uw platte dak. De kwaliteit van RESITRIX-EPDM wordt op deze manier gegarandeerd en vormt tegelijkertijd de belofte van de dakdekker dat hij met een kwaliteitsvol product werkt en geschoold is om dit te verwerken. Een engagement van de plaatser aan de bouwheer en architect.
Vraag, ook als bouwheer, uw garantie-certificaat aan op www.resitrix-garantie.be.