Ervaring en expertise onder 1 dak!
I.R.S-Btech helpt u graag verder

I.R.S-Btech verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen. Dakwerkers worden opgeleid in onze erkende opleidingscentra, technische medewerkers bieden ondersteuning aan op de werf. Na oplevering van een bouwproject worden controles van de werken uitgevoerd en bevestigen onze uitgeschreven certificaten waterdichte garanties! I.R.S-Btech zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer!

I.R.S-Btech EPDM dakrubber, voor een waterdichte toekomst, 50 jaar en langer!
  • Kies voor kwaliteit
  • Kies voor 50 jaar zekerheid
  • Kies voor I.R.S-Btech-EPDM

Als marktleider in België is I.R.S-Btech uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers, en is gerenommeerd voor zijn totaalservice. Dankzij de 45 jaar ervaring , een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft I.R.S-Btech een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber. Jaarlijks zet I.R.S-Btech ± 5 miljoen m² dakbedekking op de Europese markt. Het verkoopsteam en onze technische medewerkers worden continu bijgeschoold waardoor ze dagelijks klaar staan met advies en informatie over het volledige productassortiment.

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw projecten!

Jaarlijks produceert onze moederfirma en wereldmarktleider, Carlisle Construction Materials Inc., meer dan 100 miljoen m² high-performance waterdichtingsmembranen. Al jaren plaatsen onze erkende dakdekkers hoogwaardige EPDM-rubberen dakbedekkingen. De levensduur van onze dakbedekkingen wordt, mede door externe onderzoeksrapporten, geschat op 50 jaar en meer.